Implantologie

Home IMPLANTOLOGIE

Implantologie

Dinții lipsă pot afecta pe de-o parte modul în care o persoană mănâncă, vorbește sau arată, iar pe de altă parte pot compromite sănătatea generală a cavității bucale a unei persoane, determinând o suprasolicitare crescută a dinților vecini și permițând structurii osoase de susținere să se deterioreze.

Un implant dentar are aceeași funcție ca rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Primul pas în implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura rădăcinii dinților naturali. Acestea sunt în așa fel așezate, direct în maxilarul pacientului, încât să ofere un suport stabil și sigur pentru dinții înlocuitori.

În mod normal în momentul de față stomatologia modernă folosește implanturile dentare, acestea fiind o opțiune eficientă pentru înlocuirea dinților. Deși există mai multe variante de tratament pentru înlocuirea dinților lipsă, implantul dentar este o soluție care conferă o senzație naturală, prin care pacienții pot redobândi un zâmbet funcțional și sănătos. În plus, mulți oameni consideră că punțile și coroanele tradiționale sunt nu numai incomode ci și limitative, dar nici nu furnizează funcționalitatea permanentă pe care o așteaptă ei de la un dinte înlocuitor.

La Clinica CopouDent se utilizează implanturi de cea mai înaltă calitate!

Implanturile Implantium, produse în Coreea De Sud de către compania Dentium Co LTD.
-Acest sistem s-a dovedit a fi unul foarte bun, Dentium deținând 25% din cota de piață în Coreea de Sud.