oameni și zâmbete

Oferim tuturor pacienților libertatea de a alege cel mai bun plan de tratament pentru că ne dorim să ia o decizie educată și potrivită lor. Scopul nostru este de a deveni o unitate medicală inedită – un loc în care pacienții vin cu drag și se simt ca acasă.

CHIRURGIE

Chirurgia dento-alveolară este specialitatea chirurgicală care se ocupă de tehnici de îndepartare a dinților care nu mai pot fi salvați prin tratament.

ENDODONȚIE

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui”.

ESTETICĂ

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, dar estetica dentară nu se oprește aici.

IMPLANTOLOGIE

Dinții lipsă pot afecta pe de-o parte modul în care o persoană mănâncă, vorbește sau arată, iar pe de altă parte pot compromite sănătatea generală a cavității bucale a unei persoane.

PROFILAXIE

Profilaxia dentară este cea mai simplă și mai ieftină metodă de tratament. Profilaxia previne îmbolnavirea dentară și parodontală, preîntâmpinand astfel apariția complicațiilor.

ORTODONȚIE

Ortodonția este prima specialitate din domeniul stomatologic care se preocupă de probleme de malocluzie (mușcături incorecte), care pot fi rezultatul unor iregularități ale dinților.

PARODONTOLOGIE

Combatem bolile cauzate de bacteriile din cavitatea bucală, care afectează în primul rând gingia și țesuturile de susținere ale dintelui.

PROTETICĂ

Pierderea chiar și a unui singur dinte, atrage o serie de tulburări la nivelul dinților, oaselor maxilare și la nivelul musculaturii și articulațiilor temporo-mandibulare.

RADIOLOGIE

Radiografia dentară este un factor de prevenție. Afecțiunile sunt detectate din timp și beneficiază, rapid, de tratamentul potrivit.

TERAPIE

Cariile reprezintă una dintre cele mai răspândite probleme dentare, afectând aproximativ jumătate din adulți. Prevenția bună te ferește de caria rea.

TRATAMENT LASER

Laserul EPIC X de la Biolase este apreciat la nivel mondial de către pacienți pentru rezultatele obținute, dar și pentru experiența confortabilă și lipsită de durere.

Programul nostru

Luni – Joi 9.00 – 19.30
Vineri 9.00 – 16.00
Weekend Închis
Sărbători Închis

Programări - 0741 198 766